Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ziad MMAMOTHOIWA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Bandura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandura met een sublieme pass. Lushozi rent richting de bal. Serola verovert de bal door een tackle van achteren. Serola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serola is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mphafudi verovert de bal door een tackle van achteren. Mphafudi met een sublieme pass. Masilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pula rent richting de bal. Pula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mnguni speelt de bal door. Ngaka is nu in balbezit. Mnguni begaat een overtreding. Mnguni krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Human, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radebe onderschept slim de pass. Radebe passt de bal zonder na te denken. Masilo is nu in balbezit. Masilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ziad - MMAMOTHOIWA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziad 49%, MMAMOTHOIWA 51%.
ziad - MMAMOTHOIWA 1:0

48e minuut.
Radebe passt de bal zonder na te denken. Haskins is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mphafudi. Mphafudi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Lathan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngaka met de inworp. Masilo rent richting de bal. Masilo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Khumalo probeert de bal met de borst te controleren. Khumalo speelt de bal door. Serola rent richting de bal. Serola haalt uit met een fantastische trap. Du Pont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ziad - MMAMOTHOIWA 1:1

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Du Pont met een harde bal richting middenveld. Khumalo kopt de bal weg. Bandura is nu in balbezit. Bandura draait met de bal, schiet en ... Du Pont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lushozi is nu in balbezit. Serola verovert de bal door een tackle van achteren. Serola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ndlovu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khumalo met de inworp. Bandura is nu in balbezit. Bandura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziad 56%, MMAMOTHOIWA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ziad - MMAMOTHOIWA 1:1