Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zack mattheo60
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Rosslee is nu in balbezit. Mabalane verovert de bal door een tackle van achteren. Mabalane speelt de bal door. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zack - mattheo60 0:1

17e minuut.
Mbidzo geeft een lange en hoge pass. Makhanya kopt de bal weg. Klungelig pakt Sono de bal. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mbidzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cole komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Jooste trapt de bal weg van het doel. Mabalane kopt de bal weg. Cole rent richting de bal. Sono verovert de bal door een tackle van achteren. Sono draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Cole raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietersen komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Phuka geeft een hoge lob. Dindi kopt de bal weg. Tovey probeert naar een medespeler te passen. Letsholonyane heeft problemen om de bal te vangen. Letsholonyane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Carnell trapt de bal weg van het doel. Tovey kopt de bal weg. Klungelig pakt Lane de bal. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zack 76%, mattheo60 24%.
zack - mattheo60 0:1

48e minuut.
Phuka probeert naar een medespeler te passen. Mabalane is nu in balbezit. Mabalane probeert naar een medespeler te passen. Letsholonyane rent richting de bal. Letsholonyane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Phuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Phuka passt de bal met de wreef. Mabedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Rosslee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mabedi is nu in balbezit. Met opzet legt Mabalane zijn tegenspeler op de grond. Mabalane krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Moshikaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Matidze is nu in balbezit. Ramokadi verovert de bal door een tackle van achteren. Moshikaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshikaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mabalane speelt de bal door. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zack 55%, mattheo60 45%.
zack - mattheo60 0:1