Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mattheo60 zack
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Nagoli speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Ellis begaat een overtreding. Ellis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nagoli rent richting de bal. Nagoli passt de bal met de wreef. Skosana is nu in balbezit. Nagoli is nu in balbezit. Nagoli geeft een lange en hoge pass. Leepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Carnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagoli rent richting de bal. Met opzet legt Letsholonyane zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Letsholonyane moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Letsholonyane schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mattheo60 49%, zack 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mattheo60 - zack 0:0

48e minuut.
Phuka passt de bal in één keer door. Ramokadi is nu in balbezit. Ellis maakt een afschuwelijke overtreding. Ellis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ramokadi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ramokadi kan niet meer verder spelen. Cole komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nagoli is nu in balbezit. Sono onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagoli. Nagoli krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pietersen rent richting de bal. Pietersen draait met de bal, schiet en ... Mabalane probeert de bal aan de voet te houden. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mattheo60 - zack 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mattheo60 59%, zack 41%.
mattheo60 - zack 0:1