Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chacks fc ziad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Makhanya is nu in balbezit. Bikwani rent richting de bal. Bikwani passt de bal met de wreef. Katza bereikt de bal nog maar net als eerste. Katza geeft een hoge lob. Du Pont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bikwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikwani haalt uit met een fantastische trap. Ndlovu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
chacks fc - ziad 1:0

13e minuut.
Kidgell onderschept slim de pass. Kidgell passt de bal zonder na te denken. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pula verovert de bal door een tackle van achteren. Pula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chacks fc - ziad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chacks fc 59%, ziad 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chacks fc - ziad 1:1

48e minuut.
Bikwani verovert de bal door een tackle van achteren. Bikwani probeert naar een medespeler te passen. Haskins rent richting de bal. Ellis onderschept slim de pass. Ellis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Masilo is nu in balbezit. Katza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaka onderschept slim de pass. Ngaka geeft de bal voor. Pula maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kidgell probeert naar een medespeler te passen. Wuest rent richting de bal. Wuest speelt de bal door. Pula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chacks fc - ziad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chacks fc 50%, ziad 50%.
chacks fc - ziad 1:2