Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el mageks mattheo60
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Barlett rent richting de bal. Barlett draait met de bal, schiet en ... Matidze probeert de bal aan de voet te houden. Phuka rent richting de bal. Phuka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ramulondi kopt de bal weg. Mabalane rent richting de bal. Barlow maakt een afschuwelijke overtreding. Barlow krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mageks 63%, mattheo60 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el mageks - mattheo60 0:0

61e minuut.
Matidze geeft een hoge lob. Robinson kopt de bal weg. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Phuka rent richting de bal. Phuka geeft een hoge lob. Leepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mnguni heeft problemen om de bal te vangen. Sono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sono haalt uit met een fantastische trap. Mnguni verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
el mageks - mattheo60 0:1

79e minuut.
Mushangazhike bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlett onderschept slim de pass. Barlow is nu in balbezit. Barlow draait met de bal, schiet en ... Leepo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Barlow is nu in balbezit. Barlow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Makhanya passt de bal zonder na te denken. Skosana is nu in balbezit. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans geeft de bal voor. Phuka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
el mageks - mattheo60 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mageks 62%, mattheo60 38%.
el mageks - mattheo60 0:2