Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Deadpool ziad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe speelt de bal door. Brewer is nu in balbezit. Brewer schiet op doel. Du Pont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Deadpool - ziad 1:0

20e minuut.
Koumantarakis passt de bal met de wreef. Barnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pula krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Masilo passt de bal in één keer door. Pula rent richting de bal. Mophaleng rent richting de bal. Pula verovert de bal door een tackle van achteren. Pula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wuest is nu in balbezit. Wuest geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gondwe de bal. Pula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pula schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Du Plessis geeft de bal voor. Makhanya heeft problemen om de bal te vangen. Masilo met een sublieme pass. Pula rent richting de bal. Pula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Ngaka met de inworp. Masilo rent richting de bal. Masilo draait met de bal, schiet en ... Chenene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Deadpool - ziad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Deadpool 63%, ziad 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Deadpool - ziad 1:1

56e minuut.
Masilo passt de bal met de wreef. Pitso is nu in balbezit. Pitso probeert naar een medespeler te passen. Brewer is nu in balbezit. Brewer haalt uit met een fantastische trap. Du Pont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Chenene speelt de bal door. Du Plessis kopt de bal weg. Daar is Radebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roper is nu in balbezit. Roper geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Makhanya kan de bal niet met de borst controleren. Du Plessis bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Plessis passt de bal zonder na te denken. Brewer is nu in balbezit. Brewer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Profs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumantarakis is nu in balbezit. Koumantarakis met een sublieme pass. Brewer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brewer schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Makhanya rent richting de bal. Makhanya passt de bal met de wreef. Brewer is nu in balbezit. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumantarakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Deadpool 52%, ziad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Deadpool - ziad 1:1