Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chacks fc MMAMOTHOIWA
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mophaleng passt de bal in één keer door. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane geeft een hoge lob. Bikwani is nu in balbezit. Bikwani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chacks fc - MMAMOTHOIWA 1:0

15e minuut.
Mophaleng verovert de bal door een tackle van achteren. Mophaleng passt de bal met de wreef. Bikwani is nu in balbezit. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chacks fc - MMAMOTHOIWA 2:0

18e minuut.
Lekgwathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan probeert naar een medespeler te passen. Bikwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikwani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Katza met de inworp. Ellis is nu in balbezit. Ellis passt de bal zonder na te denken. Bikwani rent richting de bal. Bikwani haalt uit met een fantastische trap. Lupiya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Human is nu in balbezit. Human probeert naar een medespeler te passen. Bandura is nu in balbezit. Serola rent richting de bal. Serola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ellis kopt de bal weg. Daar is Lathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikwani rent richting de bal. Bikwani schiet op doel. Lupiya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chacks fc - MMAMOTHOIWA 3:0

44e minuut.
Bandura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandura geeft een lange en hoge pass. Smith probeert de bal aan de voet te houden. Serola bereikt de bal nog maar net als eerste. Serola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chacks fc 51%, MMAMOTHOIWA 49%.
chacks fc - MMAMOTHOIWA 3:0

58e minuut.
Mnguni passt de bal in één keer door. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human met een sublieme pass. Serola rent richting de bal. Serola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chacks fc - MMAMOTHOIWA 3:1

81e minuut.
Klungelig pakt Healy de bal. Mphafudi rent richting de bal. Ellis begaat een overtreding. Ellis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chacks fc 40%, MMAMOTHOIWA 60%.
chacks fc - MMAMOTHOIWA 3:1