Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ziad ragy
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 13.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Masilo verovert de bal door een tackle van achteren. Masilo met een sublieme pass. Bindell bereikt de bal nog maar net als eerste. Pula onderschept slim de pass. Pula draait met de bal, schiet en ... Casnar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Motoane geeft de bal voor. Inworp. Wuest met een snelle inworp. Masilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pula kopt de bal weg. Masilo is nu in balbezit. Vorster maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vorster moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vorster schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Motoane geeft een hoge lob. Inworp. Haskins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wuest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuest geeft een lange en hoge pass. Casnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziad 37%, ragy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ziad - ragy 0:0

66e minuut.
Zuma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngaka met de inworp. Masilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ngaka geeft een hoge lob. Wuest bereikt de bal nog maar net als eerste. Theunissen geeft een lange en hoge pass. Makhanya probeert de bal aan de voet te houden. Makhanya haalt uit met een fantastische trap. Casnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bindell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngaka met de inworp. Masilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziad 32%, ragy 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ziad - ragy 0:0