Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el mageks FC Deadpool
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Barlow verovert de bal door een tackle van achteren. Gumbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow onderschept slim de pass. Barlow draait met de bal, schiet en ... Dube probeert de bal aan de voet te houden. Chenene bokst de bal weg.

16e minuut.
Koumantarakis rent richting de bal. Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumantarakis onderschept slim de pass. Koumantarakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el mageks - FC Deadpool 0:1

37e minuut.
Ramulondi rent richting de bal. Roper verovert de bal door een tackle van achteren. Roper speelt de bal door. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumantarakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gondwe is nu in balbezit. Barlow onderschept slim de pass. Barlow met een sublieme pass. Barlett rent richting de bal. Barlett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barlow passt de bal in één keer door. Gondwe heeft problemen om de bal te vangen. Barlow schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Barlow moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barlow schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Gondwe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Du Plessis met een snel genomen vrije trap. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Roper passt de bal zonder na te denken. Koumantarakis heeft problemen om de bal te vangen. Koumantarakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mageks 45%, FC Deadpool 55%.
el mageks - FC Deadpool 0:1

51e minuut.
Burton geeft een lange en hoge pass. Gumbie probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dube de bal onder controle te krijgen. Dube geeft een hoge lob. Barlett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pitso heeft problemen om de bal te vangen. Phuka verovert de bal door een tackle van achteren. Phuka probeert naar een medespeler te passen. Barlett is nu in balbezit. Barlett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mageks 55%, FC Deadpool 45%.
el mageks - FC Deadpool 0:1