Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mattheo60 ziad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tovey rent richting de bal. Kidgell is nu in balbezit. Tovey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kidgell raakt geblesseerd tijdens het duel. Kidgell met een snel genomen vrije trap. Leepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pula is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mattheo60 - ziad 0:1

7e minuut.
Du Pont met een harde bal richting middenveld. Phuka kopt de bal weg. Letsholonyane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tovey is nu in balbezit. Tovey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mattheo60 - ziad 1:1

17e minuut.
Makhanya is nu in balbezit. Sono onderschept slim de pass. Sono met een sublieme pass. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tovey is nu in balbezit. Tovey speelt de bal door. Sono rent richting de bal. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mattheo60 - ziad 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mattheo60 42%, ziad 58%.
mattheo60 - ziad 2:1

48e minuut.
Tovey geeft een lange en hoge pass. Lushozi kopt de bal weg. Ndlovu rent richting de bal. Tovey onderschept slim de pass. Tovey geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sono passt de bal zonder na te denken. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane draait met de bal, schiet en ... Du Pont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mattheo60 - ziad 3:1

56e minuut.
Phuka met een sublieme pass. Ngaka is nu in balbezit. Makhanya begaat een overtreding. Makhanya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mattheo60 39%, ziad 61%.
mattheo60 - ziad 3:1