Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MMAMOTHOIWA zack
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mbidzo rent richting de bal. Mbidzo met een sublieme pass. Serola is nu in balbezit. Serola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lane de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMAMOTHOIWA - zack 1:0

10e minuut.
Mphafudi rent richting de bal. Bandura is nu in balbezit. Bandura passt de bal met de wreef. Serola is nu in balbezit. Serola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lane geeft de bal voor. Mphafudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshikaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moshikaro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bandura heeft problemen om de bal te vangen. Mbidzo is nu in balbezit. Mbidzo met een sublieme pass. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Moshikaro de bal onder controle te krijgen. Ramokadi is nu in balbezit. Moshikaro rent richting de bal. Moshikaro haalt uit met een fantastische trap. Ngwenya probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bandura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandura passt de bal zonder na te denken. Lane bereikt de bal nog maar net als eerste. Serola verovert de bal door een tackle van achteren. Serola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jooste trapt de bal weg van het doel. Mphafudi kopt de bal weg. Dindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khumalo onderschept slim de pass. Khumalo probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMAMOTHOIWA 48%, zack 52%.
MMAMOTHOIWA - zack 1:0

49e minuut.
Mphafudi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dindi met de inworp. Gordon rent richting de bal. Gordon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mbidzo kopt de bal weg. Mnguni heeft problemen om de bal te vangen. Mnguni met een sublieme pass. Serola rent richting de bal. Serola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMAMOTHOIWA 29%, zack 71%.
MMAMOTHOIWA - zack 1:0