Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crescent spurs Wat Buzzzz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Khambule bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams onderschept slim de pass. Williams speelt de bal door. Tavlibudine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlibudine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mzizi is nu in balbezit. Lekone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekone passt de bal zonder na te denken. Tavlibudine rent richting de bal. Tavlibudine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Peterson met een sublieme pass. Olivier is nu in balbezit. Khambule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khambule krijgt een gele kaart. Olivier raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olivier kan niet meer verder spelen. Seale komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Tavlibudine rent richting de bal. Tavlibudine passt de bal zonder na te denken. Peterson met een sublieme pass. Seale rent richting de bal. Seale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crescent spurs 51%, Wat Buzzzz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crescent spurs - Wat Buzzzz 0:0

46e minuut.
Khambule is nu in balbezit. Seale onderschept slim de pass. Seale passt de bal in één keer door. Tavlibudine is nu in balbezit. Tavlibudine draait met de bal, schiet en ... Kambule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cole rent richting de bal. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams passt de bal met de wreef. Seale rent richting de bal. Seale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Moyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyo passt de bal met de wreef. Mudau is nu in balbezit. Kalaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crescent spurs 59%, Wat Buzzzz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crescent spurs - Wat Buzzzz 0:0