Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inc maga
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Makau rent richting de bal. Mulekelayi verovert de bal door een tackle van achteren. Mulekelayi geeft een hoge lob. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Horcicka onderschept slim de pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horcicka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Horcicka krijgt een gele kaart. Bianchi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bianchi kan niet meer verder spelen. Eckersall komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Klungelig pakt Mulekelayi de bal. Setholo rent richting de bal. Setholo speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inc - maga 0:1

31e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook passt de bal met de wreef. Woodenberg rent richting de bal. Otiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiti passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tavlibudine is nu in balbezit. Tavlibudine met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Mulekelayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulekelayi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inc - maga 0:2

42e minuut.
Lingerfelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Manana verovert de bal door een tackle van achteren. Manana speelt de bal door. Eckersall is nu in balbezit. Eckersall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inc 55%, maga 45%.
inc - maga 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inc 53%, maga 47%.
inc - maga 0:2
inc