Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havuzbaşı SK Water United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Howie is nu in balbezit. Howie geeft een hoge lob. Mahlonoko rent richting de bal. Peer onderschept slim de pass. Peer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Havuzbaşı SK - Water United 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Issa de bal. Le Grange is nu in balbezit. Le Grange met een sublieme pass. Peer heeft problemen om de bal te vangen. Peer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Armstrong geeft de bal voor. Inworp. Meiring met de inworp. Nteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nteo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Duma met een sublieme pass. Peer is nu in balbezit. Mahlonoko begaat een overtreding. Mahlonoko krijgt een gele kaart. Peer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peer kan niet meer verder spelen. Tlemo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Naponyane geeft een hoge lob. Duma kopt de bal weg. Nteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nteo draait met de bal, schiet en ... Goliath probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havuzbaşı SK 58%, Water United 42%.
Havuzbaşı SK - Water United 1:0

49e minuut.
Armstrong probeert naar een medespeler te passen. Mparutsa is nu in balbezit. Mparutsa met een sublieme pass. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nteo is nu in balbezit. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong geeft de bal voor. Tlemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemo draait met de bal, schiet en ... Abia bokst de bal weg.

55e minuut.
Nyathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mparutsa verovert de bal door een tackle van achteren. Mparutsa speelt de bal door. Klungelig pakt Tlemo de bal. Tlemo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Havuzbaşı SK - Water United 2:0

69e minuut.
Abia met een harde bal richting middenveld. Nteo kopt de bal weg. Shasha is nu in balbezit. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havuzbaşı SK 38%, Water United 62%.
Havuzbaşı SK - Water United 2:0