Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sqsccccccccccs inc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Abia kopt de bal weg. Klungelig pakt Setholo de bal. Khumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khumalo passt de bal in één keer door. Otiti speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Laffor probeert naar een medespeler te passen. Lekwane rent richting de bal. Lekwane speelt de bal door. Khumalo is nu in balbezit. Khumalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mugeyi is nu in balbezit. Laffor verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otiti. Laffor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Laffor kan niet meer verder spelen. Cale komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Mosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silent komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Inworp. Lekwane met de inworp. Mugeyi is nu in balbezit. Khumalo verovert de bal door een tackle van achteren. Khumalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maselesele kopt de bal weg. Motlohi heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sqsccccccccccs 55%, inc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sqsccccccccccs - inc 0:0

52e minuut.
Maselesele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi passt de bal in één keer door. Makau rent richting de bal. Makau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Manana passt de bal met de wreef. Bianchi is nu in balbezit. Blose bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Leepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Khambule bereikt de bal nog maar net als eerste. Khambule geeft de bal voor. Lekwane heeft problemen om de bal te vangen. Khomane is nu in balbezit. Khomane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sqsccccccccccs - inc 1:0

89e minuut.
Matidze geeft een hoge lob. Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale passt de bal zonder na te denken. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sqsccccccccccs 38%, inc 62%.
sqsccccccccccs - inc 1:0

inc