Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kulhu maga
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Makgesi met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Gumbie rent richting de bal. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - maga 0:1

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kannemeyer niet meer kan verder spelen. Mokgolo komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Amoako passt de bal met de wreef. Horcicka geeft een hoge lob. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. Mokgolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - maga 0:2

8e minuut.
Mqobongo heeft problemen om de bal te vangen. Mahule is nu in balbezit. Mqobongo onderschept slim de pass. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - maga 1:2

18e minuut.
Makgesi speelt de bal door. Mulekelayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulekelayi speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - maga 1:3

20e minuut.
Amoako probeert naar een medespeler te passen. Mqobongo heeft problemen om de bal te vangen. Mulekelayi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mqobongo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mqobongo kan niet meer verder spelen. Buckley komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Makgesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoako onderschept slim de pass. Amoako passt de bal zonder na te denken. Buckley bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Amoako kopt de bal weg. Woodenberg kan de bal niet met de borst controleren. O`Hara begaat een overtreding. O`Hara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 62%, maga 38%.
kulhu - maga 1:3

61e minuut.
Lekgwathi geeft een lange en hoge pass. Makgesi rent richting de bal. Makgesi passt de bal zonder na te denken. Mulekelayi is nu in balbezit. Mulekelayi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Amoako is nu in balbezit. Buckley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makgesi. Makgesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 49%, maga 51%.
kulhu - maga 1:3