Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havuzbaşı SK hammaadfaez
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Le Grange met een sublieme pass. Mabizela rent richting de bal. Mabizela geeft de bal voor. Dindi is nu in balbezit. Dindi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stober bereikt de bal nog maar net als eerste. Stober geeft een hoge lob. Ledimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peer rent richting de bal. Peer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Galtrey kopt de bal weg. Tsotesi rent richting de bal. Ledimo is nu in balbezit. Tsotesi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borman is nu in balbezit. Tsotesi onderschept slim de pass. Tsotesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsotesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotesi haalt uit met een fantastische trap. Still bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havuzbaşı SK 55%, hammaadfaez 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havuzbaşı SK - hammaadfaez 0:0

51e minuut.
Sibeko rent richting de bal. Sibeko probeert naar een medespeler te passen. O`Hara is nu in balbezit. Galtrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Galtrey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Havuzbaşı SK - hammaadfaez 0:1

57e minuut.
Mabizela kopt de bal weg. Sibeko bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Armstrong krijgt een gele kaart. Sibeko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. O`Hara neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Havuzbaşı SK - hammaadfaez 0:2

63e minuut.
Nzama bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer is nu in balbezit. Nzama begaat een overtreding. Nzama krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sibeko passt de bal zonder na te denken. Le Grange is nu in balbezit. Ledimo onderschept slim de pass. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hara schiet op doel. Goliath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Issa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitso is nu in balbezit. Pitso geeft de bal voor. Armstrong kopt de bal weg. Still probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tsotetsi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotetsi geeft de bal voor. Ledimo heeft problemen om de bal te vangen. Peer is nu in balbezit. Peer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havuzbaşı SK 55%, hammaadfaez 45%.
Havuzbaşı SK - hammaadfaez 0:2