Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kulhu inc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lekgwathi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manana met een snelle inworp. Laffor rent richting de bal. Laffor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Setholo is nu in balbezit. Amoako onderschept slim de pass. Amoako met een sublieme pass. Mqobongo rent richting de bal. Mqobongo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - inc 1:0

22e minuut.
Niang probeert de bal aan de voet te houden. Amoako bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoako passt de bal zonder na te denken. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - inc 2:0

30e minuut.
Matidze rent richting de bal. Sait verovert de bal door een tackle van achteren. Sait passt de bal in één keer door. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - inc 3:0

33e minuut.
Inworp. Sait met de inworp. Setholo rent richting de bal. Amoako onderschept slim de pass. Amoako geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 40%, inc 60%.
kulhu - inc 3:0

54e minuut.
Amoako met een sublieme pass. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mqobongo verovert de bal door een tackle van achteren. Mqobongo schiet op doel. Motlhajwa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Niang bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans geeft een hoge lob. Sait is nu in balbezit. Sait geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Matidze probeert naar een medespeler te passen. Phiri heeft problemen om de bal te vangen. Peterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Phiri onderschept slim de pass. Phiri haalt uit met een fantastische trap. Kannemeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Matidze rent richting de bal. Matidze geeft de bal voor. Manana speelt de bal door. Phiri rent richting de bal. Phiri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 38%, inc 62%.
kulhu - inc 3:0

inc