Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kulhu hammaadfaez
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Galtrey verovert de bal door een tackle van achteren. Galtrey probeert naar een medespeler te passen. O`Hara is nu in balbezit. O`Hara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Peterson heeft problemen om de bal te vangen. Ledimo rent richting de bal. Met opzet legt Amoako zijn tegenspeler op de grond. Amoako krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Skosana rent richting de bal. Sibeko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibeko geeft een hoge lob. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Galtrey rent richting de bal. Galtrey passt de bal in één keer door. Ledimo rent richting de bal. Amoako verovert de bal door een tackle van achteren. Amoako schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mabizela geeft een hoge lob. Sibeko rent richting de bal. Sibeko speelt de bal door. Galtrey is nu in balbezit. Galtrey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Murape met een sublieme pass. Ledimo is nu in balbezit. Amoako schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Amoako moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Amoako schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Ledimo geeft de bal voor. O`Hara rent richting de bal. Lekgwathi onderschept slim de pass. Galtrey onderschept slim de pass. Galtrey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Murape geeft een lange en hoge pass. Dindi met een sublieme pass. Lekgwathi rent richting de bal. O`Hara verovert de bal door een tackle van achteren. O`Hara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 54%, hammaadfaez 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kulhu - hammaadfaez 0:0

57e minuut.
Murape probeert naar een medespeler te passen. Skosana rent richting de bal. Evans probeert naar een medespeler te passen. Mqobongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dindi onderschept slim de pass. Dindi passt de bal in één keer door. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Galtrey rent richting de bal. Galtrey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Skosana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sibeko met de inworp. Galtrey is nu in balbezit. Galtrey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Galtrey verovert de bal door een tackle van achteren. Galtrey passt de bal in één keer door. O`Hara is nu in balbezit. O`Hara schiet op doel. Kannemeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - hammaadfaez 0:1

75e minuut.
Tsotetsi is nu in balbezit. Murape verovert de bal door een tackle van achteren. Murape speelt de bal door. Mqobongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mqobongo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peterson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledimo. Peterson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peterson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mqobongo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans probeert naar een medespeler te passen. Tsotetsi is nu in balbezit. Mqobongo verovert de bal door een tackle van achteren. Mqobongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 61%, hammaadfaez 39%.
kulhu - hammaadfaez 0:1