Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kulhu Water United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


22e minuut.
Amoako bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushangazhike verovert de bal door een tackle van achteren. Mushangazhike geeft een lange en hoge pass. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Murape verovert de bal door een tackle van achteren. Mahlonoko rent richting de bal. Murape verovert de bal door een tackle van achteren. Murape geeft een lange en hoge pass. Mushangazhike kopt de bal weg. Abia bokst de bal weg. Mqobongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Water United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 50%, Water United 50%.
kulhu - Water United 1:0

53e minuut.
Sait geeft een hoge lob. Evans kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mahlonoko de bal onder controle te krijgen. Mqobongo rent richting de bal. Mqobongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Water United 2:0

58e minuut.
Brewer geeft een hoge lob. Josephs is nu in balbezit. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap. Abia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Water United 3:0

62e minuut.
De Klerk geeft een hoge lob. Daar is Skosana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evans is nu in balbezit. Mohlala rent richting de bal. Mohlala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Lekgwathi geeft een hoge lob. Mahlonoko kopt de bal weg. Gumbie heeft problemen om de bal te vangen. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 46%, Water United 54%.
kulhu - Water United 3:0