Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maga Havuzbaşı SK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ludick is nu in balbezit. Ludick speelt de bal door. Nteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nteo draait met de bal, schiet en ... Goliath werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maga - Havuzbaşı SK 1:0

26e minuut.
Woodenberg geeft de bal voor. Duma geeft een hoge lob. Sekano heeft problemen om de bal te vangen. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Goliath trapt de bal weg van het doel. Mparutsa rent richting de bal. Mparutsa passt de bal met de wreef. Peer rent richting de bal. Peer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Armstrong met een sublieme pass. Daar is Tsotesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horcicka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotesi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maga - Havuzbaşı SK 1:1

43e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duma raakt geblesseerd tijdens het duel. Ludick probeert naar een medespeler te passen. Armstrong met een snel genomen vrije trap. Peer rent richting de bal. Peer draait met de bal, schiet en ... Du Bois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maga - Havuzbaşı SK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maga 57%, Havuzbaşı SK 43%.
maga - Havuzbaşı SK 1:2

54e minuut.
Pitso kopt de bal weg. Armstrong met een sublieme pass. Lingerfelder geeft de bal voor. Woodenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sekano geeft de bal voor. Ludick rent richting de bal. Ludick passt de bal zonder na te denken. Nteo rent richting de bal. Nteo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tsotesi passt de bal zonder na te denken. Peer rent richting de bal. Ngobe rent richting de bal. Peer onderschept slim de pass. Peer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maga - Havuzbaşı SK 1:3

81e minuut.
Issa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodenberg met een snelle inworp. Mulekelayi is nu in balbezit. Mulekelayi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maga 46%, Havuzbaşı SK 54%.
maga - Havuzbaşı SK 1:3