Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havuzbaşı SK kulhu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Issa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Le Grange bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Grange probeert naar een medespeler te passen. Tsotesi rent richting de bal. Tsotesi schiet op doel. Kannemeyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans met een sublieme pass. Amoako rent richting de bal. Mqobongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mqobongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Skosana geeft de bal voor. Duma kopt de bal weg. Daar is Armstrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havuzbaşı SK 51%, kulhu 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havuzbaşı SK - kulhu 0:0

57e minuut.
Murape passt de bal zonder na te denken. Tsotesi heeft problemen om de bal te vangen. Peer rent richting de bal. Peer haalt uit met een fantastische trap. Lekgwathi onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mqobongo heeft problemen om de bal te vangen. D`Avray onderschept slim de pass. Amoako onderschept slim de pass. Mqobongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Skosana passt de bal in één keer door. Le Grange heeft problemen om de bal te vangen. Le Grange probeert naar een medespeler te passen. Peer is nu in balbezit. Peer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Peterson de bal. Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong speelt de bal door. Peer rent richting de bal. Peer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pitso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amoako bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Grange begaat een overtreding. Le Grange krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Inworp. Brewer met de inworp. Peterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterson geeft de bal voor. Mqobongo maakt een snoekduik en kopt de bal. Goliath bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havuzbaşı SK 44%, kulhu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havuzbaşı SK - kulhu 0:0