Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kulhu Havuzbaşı SK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Duma heeft problemen om de bal te vangen. Armstrong is nu in balbezit. Sait begaat een overtreding. Sait krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tsotesi passt de bal in één keer door. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Brewer ... Strafschop! Brewer krijgt een gele kaart. Peer raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsotesi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kannemeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Havuzbaşı SK 0:1

35e minuut.
Murape rent richting de bal. Murape met een sublieme pass. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo haalt uit met een fantastische trap. Goliath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kulhu - Havuzbaşı SK 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Sait de bal. Mparutsa is nu in balbezit. Mparutsa geeft een hoge lob. Peer is nu in balbezit. Peer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 60%, Havuzbaşı SK 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kulhu - Havuzbaşı SK 1:1

53e minuut.
Pitso geeft een hoge lob. Shasha kopt de bal weg. Klungelig pakt Skosana de bal. Le Grange bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Grange haalt uit met een fantastische trap. Kannemeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Havuzbaşı SK 1:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitso met een snelle inworp. Tsotesi is nu in balbezit. Tsotesi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Havuzbaşı SK 1:3

64e minuut.
Skosana passt de bal zonder na te denken. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans passt de bal in één keer door. Murape is nu in balbezit. Murape geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo schiet op doel. Goliath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Havuzbaşı SK 2:3

69e minuut.
Skosana onderschept slim de pass. Skosana geeft een hoge lob. Mqobongo rent richting de bal. Amoako bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoako schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lekgwathi geeft een hoge lob. Inworp. Duma met de inworp. Mparutsa rent richting de bal. Mparutsa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Amoako is nu in balbezit. Le Grange verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mqobongo. Mqobongo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tsotesi is nu in balbezit. Tsotesi passt de bal zonder na te denken. Peer rent richting de bal. Peer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kulhu - Havuzbaşı SK 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kulhu 65%, Havuzbaşı SK 35%.
kulhu - Havuzbaşı SK 2:4