Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red bees fc African King United
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


32e minuut.
Baychelor passt de bal in één keer door. Gopane rent richting de bal. Shange onderschept slim de pass. Tau rent richting de bal. Tau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Baychelor kopt de bal weg. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett is nu in balbezit. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red bees fc - African King United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red bees fc 40%, African King United 60%.
Red bees fc - African King United 1:0

53e minuut.
Barker met een snelle inworp. Le Grange is nu in balbezit. Solomons maakt een afschuwelijke overtreding. Solomons krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mabalane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft de bal voor. Tau is nu in balbezit. Tau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smith rent richting de bal. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson geeft een lange en hoge pass. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Le Grange kan de bal niet met de borst controleren. Le Grange geeft de bal voor. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau draait met de bal, schiet en ... Mathopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red bees fc - African King United 1:1

89e minuut.
Kotoane geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vries met de inworp. Watson is nu in balbezit. Watson geeft de bal voor. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red bees fc 40%, African King United 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red bees fc - African King United 1:1