Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African King United Jackpool
Normal Tactiek Main_541
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Le Grange passt de bal zonder na te denken. Louvie rent richting de bal. Louvie passt de bal met de wreef. Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barker geeft een lange en hoge pass. Smith is nu in balbezit. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange rent richting de bal. Shange schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Smith rent richting de bal. Louvie onderschept slim de pass. Louvie passt de bal met de wreef. Booysen rent richting de bal. Booysen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - Jackpool 0:1

26e minuut.
Kotoane is nu in balbezit. Louvie verovert de bal door een tackle van achteren. Louvie speelt de bal door. Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen schiet op doel. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ramotheki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Grange met de inworp. Klungelig pakt Shange de bal. Shange haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 60%, Jackpool 40%.
African King United - Jackpool 0:1

46e minuut.
Shange is nu in balbezit. Modabi rent richting de bal. Modabi passt de bal zonder na te denken. Azor is nu in balbezit. Azor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hlongwane geeft een lange en hoge pass. Mkhize heeft problemen om de bal te vangen. Booysen is nu in balbezit. Booysen haalt uit met een fantastische trap. Jackson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - Jackpool 0:2

62e minuut.
Alfreds trapt de bal weg van het doel. Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotoane onderschept slim de pass. Louvie onderschept slim de pass. Louvie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Louvie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cupido komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Alfreds trapt de bal weg van het doel. Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cupido de bal. Cupido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Modu Ranele de bal. Modu Ranele onderschept slim de pass. Azor speelt de bal door. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Ramotheki passt de bal in één keer door. Lieke rent richting de bal. Barker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 52%, Jackpool 48%.
African King United - Jackpool 0:2