Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hourses hahaha fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Daar is Heaton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heaton met een sublieme pass. Mahule rent richting de bal. Mahule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hourses - hahaha fc 1:0

7e minuut.
Bartman onderschept slim de pass. Seale is nu in balbezit. Bartman maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bartman naar de kleedkamers voor een vroege douche. Seale wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Mothibi schiet op doel. Daar is Mulekelayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mothibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothibi schiet op doel. Howell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hourses - hahaha fc 1:1

16e minuut.
Ngaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seale bereikt de bal nog maar net als eerste. Seale probeert naar een medespeler te passen. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule draait met de bal, schiet en ... Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rafferty controleert de bal met de borst. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lieke. Lieke krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaka onderschept slim de pass. Ngaka probeert naar een medespeler te passen. Mothibi rent richting de bal. Mothibi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hourses - hahaha fc 1:2

44e minuut.
Kalaka rent richting de bal. Rafferty rent richting de bal. Rafferty passt de bal met de wreef. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hourses - hahaha fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hourses 47%, hahaha fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hourses - hahaha fc 2:2

67e minuut.
Rafferty passt de bal zonder na te denken. Bandura rent richting de bal. Katza is nu in balbezit. Bandura verovert de bal door een tackle van achteren. Bandura geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maseko geeft de bal voor. Idah met een sublieme pass. Klungelig pakt Asmal de bal. Vries rent richting de bal. Vries geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mothibi verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaka is nu in balbezit. Mothibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothibi haalt uit met een fantastische trap. Goliath probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hourses - hahaha fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hourses 46%, hahaha fc 54%.
hourses - hahaha fc 2:3