Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African King United goal united
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Daar is Kotoane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augustine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotoane. Kotoane krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Shange onderschept slim de pass. Shange speelt de bal door. Tau is nu in balbezit. Tau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Legetla de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Le Grange bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Grange passt de bal met de wreef. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau draait met de bal, schiet en ... Gqosha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanteni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lekwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange rent richting de bal. Tau rent richting de bal. Tau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lekwane is nu in balbezit. Gumbie is nu in balbezit. Azor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azor krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kotoane passt de bal zonder na te denken. Augustine rent richting de bal. Augustine passt de bal in één keer door. Profs rent richting de bal. Profs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 50%, goal united 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
African King United - goal united 0:0

51e minuut.
Shange probeert naar een medespeler te passen. Maphuste is nu in balbezit. Maphuste passt de bal met de wreef. Profs rent richting de bal. Profs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Masanabo met de inworp. Maphuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphuste probeert naar een medespeler te passen. Profs is nu in balbezit. Profs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Masanabo verovert de bal door een tackle van achteren. Masanabo speelt de bal door. Profs is nu in balbezit. Profs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - goal united 0:1

78e minuut.
Le Grange rent richting de bal. Le Grange geeft een hoge lob. Parker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tau rent richting de bal. Tau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 52%, goal united 48%.
African King United - goal united 0:1