Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African King United YAKOUREN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Wuest rent richting de bal. Shange onderschept slim de pass. Shange passt de bal zonder na te denken. Tau is nu in balbezit. Tau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuest onderschept slim de pass. Wuest probeert naar een medespeler te passen. Dube bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube draait met de bal, schiet en ... Jackson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mantsho trapt de bal weg van het doel. Dube is nu in balbezit. Kotoane onderschept slim de pass. Kolaba verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - YAKOUREN 0:1

25e minuut.
Chembo rent richting de bal. Mabalane onderschept slim de pass. Mabalane passt de bal met de wreef. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule geeft een hoge lob. Mkhize bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube verovert de bal door een tackle van achteren. Dube schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barker rent richting de bal. Mabizela verovert de bal door een tackle van achteren. Mabizela met een sublieme pass. Dube bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 63%, YAKOUREN 37%.
African King United - YAKOUREN 0:1

51e minuut.
Mabalane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chembo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kolaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolaba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kotoane is nu in balbezit. Wuest onderschept slim de pass. Wuest probeert naar een medespeler te passen. Kolaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaba geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - YAKOUREN 0:2

69e minuut.
Kolaba is nu in balbezit. Kolaba passt de bal in één keer door. Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube onderschept slim de pass. Dube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - YAKOUREN 0:3

78e minuut.
Mabalane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shange kopt de bal weg. Gama is nu in balbezit. Tau rent richting de bal. Tau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - YAKOUREN 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 66%, YAKOUREN 34%.
African King United - YAKOUREN 1:3