Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African King United hourses
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumana probeert naar een medespeler te passen. Azor speelt de bal door. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heaton neemt de hoekschop. Seale kopt de bal weg. Lieke heeft problemen om de bal te vangen. Lieke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
African King United - hourses 0:1

36e minuut.
Bandura rent richting de bal. Bandura geeft een lange en hoge pass. Mkhize bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzizi onderschept slim de pass. Mzizi schiet op doel. Jackson bokst de bal weg.

43e minuut.
Rafferty is nu in balbezit. Shange verovert de bal door een tackle van achteren. Lieke begaat een overtreding. Lieke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 41%, hourses 59%.
African King United - hourses 0:1

57e minuut.
Rafferty met een sublieme pass. Schumana rent richting de bal. Heaton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heaton krijgt een gele kaart. Schumana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schumana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Azor rent richting de bal. Met opzet legt Bandura zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bandura naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Schumana is nu in balbezit. Schumana geeft de bal voor. Idah controleert de bal met de borst. Tau rent richting de bal. Tau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
African King United - hourses 1:1

83e minuut.
Seale passt de bal zonder na te denken. Idah bereikt de bal nog maar net als eerste. Idah geeft een lange en hoge pass. Le Grange rent richting de bal. Le Grange geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African King United 31%, hourses 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
African King United - hourses 1:1