Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hourses African King United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Smith is nu in balbezit. Smith geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tau de bal. Shange rent richting de bal. Shange schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Shange rent richting de bal. Shange passt de bal in één keer door. Bandura onderschept slim de pass. Azor rent richting de bal. Azor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lingard onderschept slim de pass. Seale met een sublieme pass. Smith is nu in balbezit. Mzizi onderschept slim de pass. Mzizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kotoane onderschept slim de pass. Kotoane speelt de bal door. Le Grange probeert naar een medespeler te passen. Tau is nu in balbezit. Tau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Seale passt de bal in één keer door. Chembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzizi onderschept slim de pass. Mzizi schiet op doel. Jackson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kotoane geeft een hoge lob. Idah kopt de bal weg. Tau is nu in balbezit. Tau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hourses - African King United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hourses 39%, African King United 61%.
hourses - African King United 0:1

46e minuut.
Mzizi rent richting de bal. Mkhize rent richting de bal. Mzizi verovert de bal door een tackle van achteren. Mzizi haalt uit met een fantastische trap. Jackson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Mzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzizi schiet op doel. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Heaton speelt de bal door. Chembo rent richting de bal. Mzizi onderschept slim de pass. Mzizi draait met de bal, schiet en ... Jackson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hourses - African King United 1:1

53e minuut.
Mzizi rent richting de bal. Smith is nu in balbezit. Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seale verovert de bal door een tackle van achteren. Seale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mzizi is nu in balbezit. Mabalane onderschept slim de pass. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hourses 33%, African King United 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hourses - African King United 1:1