Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jackpool hahaha fc
Main_541 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Louvie kan de bal niet met de borst controleren. Bartman onderschept slim de pass. Bartman speelt de bal door. Booysen rent richting de bal. Booysen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Asmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmal probeert naar een medespeler te passen. Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen draait met de bal, schiet en ... Mhlambi probeert de bal aan de voet te houden. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mulekelayi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafferty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mothibi is nu in balbezit. Mothibi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackpool - hahaha fc 0:1

28e minuut.
Ramotheki is nu in balbezit. Ramotheki speelt de bal door. Louvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Ellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty geeft de bal voor. Booysen is nu in balbezit. Booysen schiet op doel. Brewer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jackpool - hahaha fc 1:1

34e minuut.
Sixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixaba geeft de bal voor. Daar is Mpisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booysen is nu in balbezit. Booysen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackpool - hahaha fc 2:1

37e minuut.
Ndlovu is nu in balbezit. Kalaka verovert de bal door een tackle van achteren. Modu Ranele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalaka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackpool 64%, hahaha fc 36%.
Jackpool - hahaha fc 2:1

55e minuut.
Bartman onderschept slim de pass. Kalaka rent richting de bal. Kalaka speelt de bal door. Mothibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothibi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jackpool - hahaha fc 2:2

59e minuut.
Ndlovu rent richting de bal. Kalaka rent richting de bal. Louvie onderschept slim de pass. Bartman verovert de bal door een tackle van achteren. Bartman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackpool 40%, hahaha fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jackpool - hahaha fc 2:2