Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAKOUREN Jackpool
Normal Tactiek Main_541
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Dube passt de bal zonder na te denken. Lupiya controleert de bal met de borst. Alfreds is nu in balbezit. Lupiya onderschept slim de pass. Lupiya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ramotheki geeft een lange en hoge pass. Mabizela bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Modu Ranele ... Strafschop! Modu Ranele krijgt een gele kaart. Mabizela raakt geblesseerd tijdens het duel. Lupiya zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ellis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - Jackpool 1:0

19e minuut.
Mahule passt de bal met de wreef. Christian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Louvie. Louvie krijgt een gele kaart. Christian raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahule met een snel genomen vrije trap. Mulekelayi heeft problemen om de bal te vangen. Dube is nu in balbezit. Dube haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ndlovu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlovu passt de bal zonder na te denken. Wuest geeft een lange en hoge pass. Dube is nu in balbezit. Dube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - Jackpool 2:0

40e minuut.
Sixaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louvie probeert naar een medespeler te passen. Booysen rent richting de bal. Booysen schiet op doel. Ningiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Gama heeft problemen om de bal te vangen. Booysen rent richting de bal. Booysen haalt uit met een fantastische trap. Ningiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - Jackpool 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 51%, Jackpool 49%.
YAKOUREN - Jackpool 2:1

79e minuut.
Sixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixaba rent richting de bal. Sixaba passt de bal zonder na te denken. Booysen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YAKOUREN - Jackpool 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 56%, Jackpool 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YAKOUREN - Jackpool 2:2