Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hourses goal united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Rafferty geeft een hoge lob. Lieke is nu in balbezit. Profs verovert de bal door een tackle van achteren. Maphuste rent richting de bal. Maphuste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Augustine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muir komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Lekwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seale onderschept slim de pass. Seale met een sublieme pass. Mzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzizi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hourses 49%, goal united 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hourses - goal united 0:0

51e minuut.
Parker rent richting de bal. Seale verovert de bal door een tackle van achteren. Seale passt de bal met de wreef. Heaton rent richting de bal. Heaton passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Maphuste heeft problemen om de bal te vangen. Lieke met een sublieme pass. Mzizi is nu in balbezit. Mzizi schiet op doel. Gqosha heeft problemen om de bal te vangen. Fanteni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Masanabo speelt de bal door. Idah rent richting de bal. Idah geeft een hoge lob. Heaton kopt de bal weg. Profs probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Nzama de bal. Masina rent richting de bal. Masina speelt de bal door. Maphuste heeft problemen om de bal te vangen. Maphuste passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
hourses - goal united 0:1

87e minuut.
Masanabo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lekwane is nu in balbezit. Lekwane probeert naar een medespeler te passen. Masanabo rent richting de bal. Masanabo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hourses 50%, goal united 50%.
hourses - goal united 0:1