Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hahaha fc Red bees fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Gopane de bal. Mothibi verovert de bal door een tackle van achteren. Mothibi speelt de bal door. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mothibi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Ngaka probeert de bal met de borst te controleren. Ngaka probeert naar een medespeler te passen. Bartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett onderschept slim de pass. Bennett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hahaha fc - Red bees fc 0:1

41e minuut.
Madide bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartman onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madide neemt de hoekschop. Bennett krijgt zijn hoofd ertegen. Brewer bokst de bal weg. Mhlambi speelt de bal door. Baychelor rent richting de bal. Baychelor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hahaha fc 43%, Red bees fc 57%.
hahaha fc - Red bees fc 0:1

54e minuut.
Asmal geeft de bal voor. Watson rent richting de bal. Watson passt de bal met de wreef. Bennett is nu in balbezit. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brewer met een harde bal richting middenveld. Gopane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopane probeert naar een medespeler te passen. Bennett rent richting de bal. Bennett draait met de bal, schiet en ... Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Asmal geeft de bal voor. Baychelor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalaka. Baychelor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hahaha fc 49%, Red bees fc 51%.
hahaha fc - Red bees fc 0:1