Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAKOUREN goal united
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Daar is Augustine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahule rent richting de bal. Mahule probeert naar een medespeler te passen. Dube is nu in balbezit. Dube draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - goal united 1:0

19e minuut.
Gumbie rent richting de bal. Wuest onderschept slim de pass. Wuest geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolaba de bal. Kolaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lekwane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muir komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Masanabo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maphuste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maphuste speelt de bal door. Profs bereikt de bal nog maar net als eerste. Profs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YAKOUREN - goal united 1:1

30e minuut.
Mahule is nu in balbezit. Mahule met een sublieme pass. Gqosha is nu in balbezit. Dube onderschept slim de pass. Dube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAKOUREN - goal united 2:1

36e minuut.
Wuest verovert de bal door een tackle van achteren. Wuest geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masanabo met de inworp. Maphuste geeft de bal voor. Ningiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Klungelig pakt Muir de bal. Wuest bereikt de bal nog maar net als eerste. Muir begaat een overtreding. Muir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 57%, goal united 43%.
YAKOUREN - goal united 2:1

50e minuut.
Profs is nu in balbezit. Mantsho speelt de bal door. Profs is nu in balbezit. Profs draait met de bal, schiet en ... Ningiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YAKOUREN - goal united 2:2

59e minuut.
Wuest probeert naar een medespeler te passen. Gumbie rent richting de bal. Kolaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaba haalt uit met een fantastische trap. Fanteni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chembo is nu in balbezit. Chembo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gqosha is nu in balbezit. Gqosha geeft een hoge lob. Inworp. Mabizela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolaba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gqosha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dube. Gqosha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Legetla met een snel genomen vrije trap. Profs rent richting de bal. Profs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mabizela probeert naar een medespeler te passen. Gqosha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hannan de bal. Maphuste rent richting de bal. Maphuste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAKOUREN 55%, goal united 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YAKOUREN - goal united 2:2