Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espoir club Red bees fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Modise is nu in balbezit. Modise geeft de bal voor. Daar is Watson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Magalefa trapt de bal weg. Kubheka kopt de bal weg. Klungelig pakt Nagoli de bal. Bennett is nu in balbezit. Bennett schiet op doel. Tsabedze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir club - Red bees fc 0:1

13e minuut.
Gordon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zwane de bal. Baychelor is nu in balbezit. Fernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Baychelor onderschept slim de pass. Baychelor passt de bal zonder na te denken. Magalefa is nu in balbezit. Bennett onderschept slim de pass. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir club - Red bees fc 0:2

32e minuut.
Watson rent richting de bal. Verdon verovert de bal door een tackle van achteren. Verdon passt de bal zonder na te denken. Kubheka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubheka geeft een lange en hoge pass. Mathopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rhode kopt de bal weg. Fernandez met een sublieme pass. Klungelig pakt Davis de bal. Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rhode verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode geeft een lange en hoge pass. Davis is nu in balbezit. Schumana rent richting de bal. Schumana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir club - Red bees fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espoir club 43%, Red bees fc 57%.
espoir club - Red bees fc 1:2

50e minuut.
Gopane rent richting de bal. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez met een sublieme pass. Schumana rent richting de bal. Schumana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Spandeel met de inworp. Klungelig pakt Rhode de bal. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Nagoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagoli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
espoir club - Red bees fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espoir club 48%, Red bees fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
espoir club - Red bees fc 2:2