Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hahaha fc African King United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Kalaka met een sublieme pass. Mothibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothibi verovert de bal door een tackle van achteren. Mothibi schiet op doel. Paal! Jackson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kalaka is nu in balbezit. Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Smith speelt de bal door. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Le Grange kopt de bal weg. Du Bois geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kalaka de bal onder controle te krijgen. Mothibi rent richting de bal. Mothibi draait met de bal, schiet en ... Jackson bokst de bal weg.

45e minuut.
Barker geeft een hoge lob. Inworp. Katza met een snelle inworp. Kalaka rent richting de bal. Kalaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hahaha fc - African King United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hahaha fc 44%, African King United 56%.
hahaha fc - African King United 1:0

50e minuut.
Barker heeft problemen om de bal te vangen. Barker geeft een lange en hoge pass. Jackson controleert de bal met de borst. Maseko is nu in balbezit. Mothibi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ngaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaka geeft de bal voor. Mkhize is nu in balbezit. Mothibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothibi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Asmal is nu in balbezit. Azor onderschept slim de pass. Azor probeert naar een medespeler te passen. Tau rent richting de bal. Tau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothibi is nu in balbezit. Mothibi schiet op doel. Chembo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hahaha fc - African King United 2:0

87e minuut.
Shange passt de bal in één keer door. Azor rent richting de bal. Azor met een sublieme pass. Klungelig pakt Shange de bal. Shange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hahaha fc - African King United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hahaha fc 38%, African King United 62%.
hahaha fc - African King United 2:1