Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نادي المسبح Crijevo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Makgesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowley onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilakazi. Vilakazi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Masilo is nu in balbezit. Nel is nu in balbezit. Masilo onderschept slim de pass. Mulekelayi is nu in balbezit. Mulekelayi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mohohlo trapt de bal weg van het doel. Bartman kopt de bal weg. Daar is Asmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Makua bereikt de bal nog maar net als eerste. Makgesi verovert de bal door een tackle van achteren. Mulekelayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
نادي المسبح - Crijevo 1:0

13e minuut.
Letsholonyane verovert de bal door een tackle van achteren. Letsholonyane geeft de bal voor. Mohohlo is nu in balbezit. Mulekelayi is nu in balbezit. Mulekelayi schiet op doel. Joel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Molatedi met een sublieme pass. Asmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmal passt de bal met de wreef. Bartman is nu in balbezit. Bartman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Joseph rent richting de bal. Asmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joseph krijgt een gele kaart. Asmal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Asmal kan niet meer verder spelen. Mpisi komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bartman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Makgesi rent richting de bal. Makgesi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Makua de bal onder controle te krijgen. Crowley rent richting de bal. Crowley geeft een lange en hoge pass. Skhosana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Makgesi probeert naar een medespeler te passen. Crowley is nu in balbezit. Crowley passt de bal met de wreef. Bartman is nu in balbezit. Bartman schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نادي المسبح 48%, Crijevo 52%.
نادي المسبح - Crijevo 1:0

52e minuut.
Letsholonyane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohlala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartman rent richting de bal. Bartman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Makua onderschept slim de pass. Makua geeft de bal voor. Madide rent richting de bal. Bartman rent richting de bal. Bartman haalt uit met een fantastische trap. Skhosana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نادي المسبح 61%, Crijevo 39%.
نادي المسبح - Crijevo 1:0