Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die SA Weermag alahly.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Brewer met een sublieme pass. Abia met een sublieme pass. Abia rent richting de bal. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lekwane is nu in balbezit. Abia verovert de bal door een tackle van achteren. Wuest begaat een overtreding. Wuest krijgt een gele kaart. Abia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wardle wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tshisikhawe geeft de bal voor. Inworp. Tefera met de inworp. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die SA Weermag 42%, alahly. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die SA Weermag - alahly. 0:0

56e minuut.
Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangers rent richting de bal. Rangers passt de bal in één keer door. Mxaka rent richting de bal. Mxaka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Sikhwvihilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikhwvihilu probeert naar een medespeler te passen. Tefera geeft de bal voor. Abia is nu in balbezit. Abia schiet op doel. Juwayeyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - alahly. 0:1

74e minuut.
Wuest rent richting de bal. Asmal verovert de bal door een tackle van achteren. Asmal speelt de bal door. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Wuest probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lekwane de bal. Brewer rent richting de bal. Lekwane onderschept slim de pass. Lekwane geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die SA Weermag 42%, alahly. 58%.
Die SA Weermag - alahly. 0:1