Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wazaro FC capolo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Serathi geeft een lange en hoge pass. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stuart krijgt een gele kaart. Kgomane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kgomane met een snel genomen vrije trap. Khwenenyane kopt de bal weg. Klungelig pakt Wuest de bal. Wuest schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Moalusi geeft een hoge lob. Ngake rent richting de bal. Ngake geeft een hoge lob. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wazaro FC - capolo 1:0

28e minuut.
Makhanya is nu in balbezit. Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker onderschept slim de pass. Parker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wazaro FC - capolo 2:0

37e minuut.
Daar is Moalusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kgomane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robinson. Robinson krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wuest bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanya rent richting de bal. Wuest speelt de bal door. O`Connor rent richting de bal. O`Connor schiet op doel. Stars bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wazaro FC 41%, capolo 59%.
Wazaro FC - capolo 2:0

51e minuut.
Parker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klausen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ngubane geeft een hoge lob. Setholo met een sublieme pass. Daar is Wuest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuest geeft een lange en hoge pass. Kgomane kopt de bal weg. Stars bokst de bal weg. Stars probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tshisikhawe de bal. Serathi rent richting de bal. Serathi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Khwenenyane is nu in balbezit. Madide geeft een hoge lob. O`Connor heeft problemen om de bal te vangen. Klausen rent richting de bal. Klausen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Masilo geeft de bal voor. Daar is Mathopa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profs geeft de bal voor. Klausen is nu in balbezit. Klausen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wazaro FC 40%, capolo 60%.
Wazaro FC - capolo 2:0