Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die SA Weermag Crijevo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Bartman schiet op doel. Juwayeyi probeert naar een medespeler te passen. Makua kopt de bal weg. Asmal is nu in balbezit. Asmal draait met de bal, schiet en ... Juwayeyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - Crijevo 0:1

27e minuut.
Sebapole speelt de bal door. Tshisikhawe probeert de bal aan de voet te houden. Asmal is nu in balbezit. Asmal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - Crijevo 0:2

29e minuut.
Mohlala rent richting de bal. Tefera rent richting de bal. Mohlala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tefera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tefera kan niet meer verder spelen. Mzizi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bartman kopt de bal weg. Daar is Lekwane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmal rent richting de bal. Asmal haalt uit met een fantastische trap. Juwayeyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die SA Weermag 38%, Crijevo 62%.
Die SA Weermag - Crijevo 0:2

55e minuut.
Mzizi rent richting de bal. Asmal verovert de bal door een tackle van achteren. Asmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmal verovert de bal door een tackle van achteren. Asmal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - Crijevo 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Makua de bal. Wuest is nu in balbezit. Wuest speelt de bal door. Asmal is nu in balbezit. Asmal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Makua is nu in balbezit. Makua passt de bal in één keer door. Asmal rent richting de bal. Bartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartman draait met de bal, schiet en ... Juwayeyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wuest bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wuest. Wuest krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die SA Weermag 54%, Crijevo 46%.
Die SA Weermag - Crijevo 0:3