Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نادي المسبح alahly.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Makgesi is nu in balbezit. Sikhwvihilu verovert de bal door een tackle van achteren. Sikhwvihilu speelt de bal door. Abia is nu in balbezit. Abia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tefera geeft een hoge lob. Brewer rent richting de bal. Leepo maakt een afschuwelijke overtreding. Brewer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brewer kan niet meer verder spelen. Leepo met een sublieme pass. Cele komt het veld opgelopen. Asmal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نادي المسبح 54%, alahly. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
نادي المسبح - alahly. 0:0

48e minuut.
Masilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niang komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Asmal kopt de bal weg. Daar is Madide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madide passt de bal in één keer door. Niang bereikt de bal nog maar net als eerste. Niang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Madide de bal. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu passt de bal in één keer door. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Leepo speelt de bal door. Makgesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu rent richting de bal. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Abia verovert de bal door een tackle van achteren. Abia geeft de bal voor. Joseph heeft problemen om de bal te vangen. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Asmal rent richting de bal. Asmal geeft de bal voor. Daar is Abia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikhwvihilu rent richting de bal. Sikhwvihilu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Madide bereikt de bal nog maar net als eerste. Madide probeert naar een medespeler te passen. Mabena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poggenpoel de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vilakazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makgesi rent richting de bal. Makgesi speelt de bal door. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abia schiet op doel. Skhosana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نادي المسبح 56%, alahly. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
نادي المسبح - alahly. 0:0