Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die SA Weermag zimba
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chelin geeft een hoge lob. Inworp. Scott met een snelle inworp. Mxaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - zimba 1:0

6e minuut.
Lekwane is nu in balbezit. Chelin rent richting de bal. Mxaka rent richting de bal. Rangers rent richting de bal. Rangers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Wuest kopt de bal weg. Modu Ranele speelt de bal door. Adams probeert naar een medespeler te passen. Davies is nu in balbezit. Davies schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zwane trapt de bal weg. Davies rent richting de bal. Davies passt de bal met de wreef. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die SA Weermag - zimba 1:1

19e minuut.
Modu Ranele onderschept slim de pass. Modu Ranele geeft een hoge lob. Asmal kopt de bal weg. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. Juwayeyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pitso is nu in balbezit. Rangers verovert de bal door een tackle van achteren. Schamrel met een sublieme pass. Rangers rent richting de bal. Rangers draait met de bal, schiet en ... Mbidzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - zimba 2:1

40e minuut.
Chelin probeert naar een medespeler te passen. Mxaka probeert naar een medespeler te passen. Rangers rent richting de bal. Rangers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die SA Weermag 45%, zimba 55%.
Die SA Weermag - zimba 2:1

46e minuut.
Modu Ranele is nu in balbezit. Mxaka rent richting de bal. Chelin is nu in balbezit. Mxaka onderschept slim de pass. Mxaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - zimba 3:1

53e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal zonder na te denken. Davies is nu in balbezit. Davies haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Adams probeert naar een medespeler te passen. Loke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngwenya onderschept slim de pass. Ngwenya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Casnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Casnar geeft de bal voor. Klungelig pakt Zwane de bal. Rangers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die SA Weermag - zimba 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die SA Weermag 50%, zimba 50%.
Die SA Weermag - zimba 4:1