Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKAY UNITED Madrid Eleven
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Manuels trapt de bal weg van het doel. Rodgers heeft problemen om de bal te vangen. Rodgers kopt de bal weg. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Seoke passt de bal met de wreef. Gopane is nu in balbezit. Nyathi maakt een afschuwelijke overtreding. Nyathi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lottering geeft een hoge lob. Ramatsepe heeft problemen om de bal te vangen. Ramatsepe speelt de bal door. Jackson is nu in balbezit. Jackson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKAY UNITED - Madrid Eleven 0:1

27e minuut.
Horcicka rent richting de bal. Seoke verovert de bal door een tackle van achteren. Baychelor is nu in balbezit. Baychelor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKAY UNITED - Madrid Eleven 1:1

42e minuut.
Rodgers is nu in balbezit. Marlin is nu in balbezit. Marlin geeft een hoge lob. Seoke rent richting de bal. Seoke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKAY UNITED 28%, Madrid Eleven 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKAY UNITED - Madrid Eleven 1:1

49e minuut.
Ramatsepe met een sublieme pass. Tsabedze is nu in balbezit. Tsabedze speelt de bal door. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap. Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JKAY UNITED - Madrid Eleven 1:2

53e minuut.
Purdon geeft een lange en hoge pass. Gopane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes begaat een overtreding. Fernandes krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Marlin trapt de bal weg. Budde kopt de bal weg. Fernandes rent richting de bal. Gopane is nu in balbezit. Gopane geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ramatsepe met de inworp. Tsabedze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodgers is nu in balbezit. Tsabedze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsabedze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKAY UNITED 40%, Madrid Eleven 60%.
JKAY UNITED - Madrid Eleven 1:2