Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheetahs F.C wallot city
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ramane verovert de bal door een tackle van achteren. Ramane met een sublieme pass. Moloi rent richting de bal. Lechesa is nu in balbezit. Lechesa haalt uit met een fantastische trap. Booth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Heaton is nu in balbezit. Jansen verovert de bal door een tackle van achteren. Woodenberg onderschept slim de pass. Heaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Heaton draait met de bal, schiet en ... Lathan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rabutla geeft de bal voor. Daar is Klate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cele rent richting de bal. Daar is Cele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mbambo de bal. Klate is nu in balbezit. Lechesa verovert de bal door een tackle van achteren. Lechesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ramane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moloi rent richting de bal. Moloi geeft de bal voor. Cele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moloi is nu in balbezit. Mbambo rent richting de bal. Mbambo speelt de bal door. Nyirenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyirenda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Chikoya onderschept slim de pass. Chikoya passt de bal in één keer door. Heaton rent richting de bal. Heaton geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lathan trapt de bal weg van het doel. Woodenberg rent richting de bal. Moloi begaat een overtreding. Moloi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheetahs F.C 42%, wallot city 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cheetahs F.C - wallot city 0:0

55e minuut.
Booth trapt de bal weg van het doel. Juwayeyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juwayeyi passt de bal in één keer door. Chikoya is nu in balbezit. Chikoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Heaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Heaton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tavlibudine de bal. Juwayeyi is nu in balbezit. Juwayeyi haalt uit met een fantastische trap. Lathan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheetahs F.C - wallot city 0:1

62e minuut.
Behr rent richting de bal. Klate onderschept slim de pass. Klate geeft een hoge lob. Heaton kan de bal niet met de borst controleren. Heaton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klate geeft de bal voor. Behr rent richting de bal. Nyirenda maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nyirenda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nyirenda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Behr raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabutla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Booth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lechesa rent richting de bal. Lechesa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cheetahs F.C - wallot city 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheetahs F.C 48%, wallot city 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cheetahs F.C - wallot city 1:1