Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKAY UNITED Cheetahs F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rabutla is nu in balbezit. Purdon onderschept slim de pass. Purdon passt de bal met de wreef. Baychelor rent richting de bal. Baychelor schiet op doel. Lathan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lathan speelt de bal door. Mbele rent richting de bal. Lechesa verovert de bal door een tackle van achteren. Lechesa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rodgers rent richting de bal. Jansen is nu in balbezit. Rodgers verovert de bal door een tackle van achteren. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tavlibudine geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gopane met de inworp. Seoke is nu in balbezit. Seoke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Seoke geeft een lange en hoge pass. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Behr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Behr krijgt een gele kaart. Booth raakt geblesseerd tijdens het duel. Purdon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Rabutla de bal. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoke probeert naar een medespeler te passen. Baychelor is nu in balbezit. Baychelor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKAY UNITED 42%, Cheetahs F.C 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKAY UNITED - Cheetahs F.C 0:0

46e minuut.
Seoke met een sublieme pass. Cele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cele geeft een lange en hoge pass. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKAY UNITED - Cheetahs F.C 0:1

58e minuut.
Mbele geeft een lange en hoge pass. Seoke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tavlibudine de bal onder controle te krijgen. Baychelor rent richting de bal. Baychelor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Verdon geeft een hoge lob. Seoke rent richting de bal. Seoke probeert naar een medespeler te passen. Baychelor is nu in balbezit. Baychelor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Baychelor draait met de bal, schiet en ... Lathan probeert naar een medespeler te passen. Moshikaro kopt de bal weg. Seoke is nu in balbezit. Seoke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rodgers passt de bal in één keer door. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabutla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rabutla krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rodrigues met een harde bal richting middenveld. Rabutla is nu in balbezit. Rabutla geeft een lange en hoge pass. Cele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cele geeft een hoge lob. Rodrigues bokst de bal weg. Lechesa maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodrigues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKAY UNITED 50%, Cheetahs F.C 50%.
JKAY UNITED - Cheetahs F.C 0:1