Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play Club Providence united
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mphela heeft problemen om de bal te vangen. Sikhosana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhosana probeert naar een medespeler te passen. Rafferty rent richting de bal. Rafferty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sikhosana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rafferty de bal. Rafferty met een sublieme pass. Netshivhazwaulu is nu in balbezit. Netshivhazwaulu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moshikaro komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Netshivhazwaulu rent richting de bal. Mthembu verovert de bal door een tackle van achteren. Rafferty onderschept slim de pass. Rafferty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play Club - Providence united 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Sikhosana de bal. Letsholonyane rent richting de bal. Letsholonyane speelt de bal door. Nzama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mphela kopt de bal weg. Daar is Lemos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordaan probeert naar een medespeler te passen. Nzama rent richting de bal. Nzama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rafferty passt de bal in één keer door. Mphela is nu in balbezit. Netshivhazwaulu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Netshivhazwaulu krijgt een gele kaart. Mphela roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mphela kan niet meer verder spelen. Akkad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moshikaro kopt de bal weg. Nzama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play Club 63%, Providence united 37%.
Fair-play Club - Providence united 0:1

56e minuut.
Mthembu rent richting de bal. Netshivhazwaulu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mthembu raakt geblesseerd tijdens het duel. Akkad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spandeel rent richting de bal. Nzama verovert de bal door een tackle van achteren. Nzama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play Club - Providence united 1:1

72e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafel verovert de bal door een tackle van achteren. Dafel geeft de bal voor. Akkad rent richting de bal. Akkad geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Sikhosana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty passt de bal met de wreef. Netshivhazwaulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netshivhazwaulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Spandeel is nu in balbezit. Sikhosana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhosana speelt de bal door. Netshivhazwaulu rent richting de bal. Netshivhazwaulu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play Club 61%, Providence united 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play Club - Providence united 1:1