Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yanga Providence united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Blose passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Armstrong de bal. Armstrong speelt de bal door. Barker rent richting de bal. Barker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Howie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemos met de inworp. Mosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Armstrong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty probeert naar een medespeler te passen. Mgqamqo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yanga 60%, Providence united 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yanga - Providence united 0:0

47e minuut.
Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Blose rent richting de bal. Sikhosana onderschept slim de pass. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Roskruge rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yanga - Providence united 1:0

51e minuut.
Blose is nu in balbezit. Lemos is nu in balbezit. Blose verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Brewer speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mosa de bal onder controle te krijgen. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Netshivhazwaulu onderschept slim de pass. Netshivhazwaulu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Howie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howie geeft een lange en hoge pass. Mosa is nu in balbezit. Mosa schiet op doel. Netshivhazwaulu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yanga 62%, Providence united 38%.
Yanga - Providence united 1:0