Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB1 Vincent
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Pedrick onderschept slim de pass. Mokoena onderschept slim de pass. Mokoena passt de bal met de wreef. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kannemeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Changwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Changwe passt de bal met de wreef. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chenene is nu in balbezit. McNab is nu in balbezit. McNab passt de bal in één keer door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sapula zal de hoekschop nemen. Pedrick heeft problemen om de bal te vangen. Holmes is nu in balbezit. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB1 - Vincent 1:0

24e minuut.
Kannemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey is nu in balbezit. Ngaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey onderschept slim de pass. Tovey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Mokoena onderschept slim de pass. Mabalane is nu in balbezit. Kannemeyer is nu in balbezit. Kannemeyer draait met de bal, schiet en ... Tefera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ngaka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Changwe de bal onder controle te krijgen. Kannemeyer is nu in balbezit. Kannemeyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HB1 - Vincent 1:1

39e minuut.
Mokoena kan de bal niet met de borst controleren. Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft de bal voor. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marlin passt de bal in één keer door. Kannemeyer heeft problemen om de bal te vangen. Jackson onderschept slim de pass. Mokoena rent richting de bal. Mokoena haalt uit met een fantastische trap. Tefera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 57%, Vincent 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HB1 - Vincent 1:1

71e minuut.
Klungelig pakt Holmes de bal. Tovey is nu in balbezit. Holmes rent richting de bal. Tovey is nu in balbezit. Tovey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokoena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackson. Jackson krijgt een gele kaart. Mokoena wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mokoena kan niet meer verder spelen. Holloway komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannemeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway is nu in balbezit. Klungelig pakt Holloway de bal. Holloway schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB1 34%, Vincent 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HB1 - Vincent 1:1
HB1