Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
المجد ko club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Mazibuko de bal. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Madide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madide krijgt een gele kaart. McClure is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rangers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Malashe rent richting de bal. Motoane verovert de bal door een tackle van achteren. Motoane met een sublieme pass. Macdonald rent richting de bal. Macdonald schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Chueu rent richting de bal. Chueu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Scott de bal onder controle te krijgen. Madide is nu in balbezit. Madide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
المجد - ko club 0:1

18e minuut.
Da Silva passt de bal met de wreef. Biemba heeft problemen om de bal te vangen. Biemba passt de bal met de wreef. Macdonald is nu in balbezit. Macdonald haalt uit met een fantastische trap. Mogatla bokst de bal weg.

19e minuut.
Cole controleert de bal met de borst. Cole geeft een hoge lob. De Noberga met een sublieme pass. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Motoane heeft problemen om de bal te vangen. Malashe is nu in balbezit. Malashe speelt de bal door. Madigage bereikt de bal nog maar net als eerste. Madigage schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Madide schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Mlwane trapt de bal weg van het doel. De Noberga bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
De Noberga is nu in balbezit. De Noberga geeft een lange en hoge pass. Skhosana heeft problemen om de bal te vangen. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المجد 58%, ko club 42%.
المجد - ko club 0:1

67e minuut.
McClure probeert naar een medespeler te passen. Da Silva rent richting de bal. Da Silva passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. Cole geeft een hoge lob. Mogatla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Pietersen de bal. De Noberga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietersen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga onderschept slim de pass. De Noberga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المجد 46%, ko club 54%.
المجد - ko club 0:1